Massagestudio Touch of Health staat voor vakkundigheid en kwaliteit. Bent u benieuwd hoe mijn klanten dit ervaren? Onderstaand een aantal reacties.

Na een keer bindweefselmassage al sterke vermindering van heup- en schouderklachten. Aansluitend een prettige combinatie van massagetechnieken en beweging. Sfeervolle praktijk in mooie omgeving en Annemieke is een heel attente masseur en fijn mens. Aanrader!
Marjan van Galen
Hele fijne en professionele massage . Annemieke is een ervaren en goed opgeleide therapeut. Dat merk je aan alles.
Nobert gB
Een massage van Annemieke is niet alleen heerlijk ontspannend, het draagt bij aan het soepeler door het leven gaan. Deskundig en professioneel geeft ze advies welke massage passend is. En haar tarieven zijn realistisch. Kortom veel waar voor je geld.
Carla
Via Fitnesscenter TODZ ben ik in contact gekomen met Annemieke. Ik heb in de loop der jaren al veel massages gehad. Soms omdat ik (sport)blessures had opgelopen, maar vaak ook omdat het aangenaam is om je lichaam te laten verwennen. Met "Touch of Health" heb ik nu een studio dicht bij huis en een uitstekende behandeling voor een betaalbare prijs.
Joop
Geweldige masseuse!! Annemieke kan ik iedereen aanbevelen.
Arnold Mulder
Op een morgen voelde ik mijn hele lichaam pijn doen. Alles zat vast, gelukkig kon ik snel terecht bij Mieke in haar mooie studio in Citta Romana. Haar stevige handen hebben mijn spieren goed onder handen genomen en alles ging weer stromen. Dank je wel lieve Mieke, voor de fantastische massage !!! Ik kom graag weer terug!
Monique Sajet
Het is altijd een feestje om voor een professionele en vakkundige behandeling in een sfeervolle ambiance naar Touch of Health te gaan. Niet alleen als je klachten hebt, maar ook om klachten te voorkomen of gewoon voor de ontspanning.
A Wapenaar
Deze massage heeft mij heel erg goed gedaan. Ik ga zeker nog eens.
Hermie Kan
We herkennen het, verkeerd tillen en je rugspier verrekken, erge pijn en onhandig. Bij Touch of Health geweest en een voortreffelijke massage gehad, de spier weer soepel en de volgende dag al weer alles in orde, geweldig.
Nicolaas Jansen
Ieder keer weer als ik de massagestudio verlaat heb ik een super gevoel. Lekker ontspannen en de spiertjes weer helemaal tiptop geconditioneerd door de vakkundige behandeling van Annemieke. Een mooie, nette en schone studio in combinatie met de vriendelijke en professionele Annemieke. Zeer aan te bevelen!
Herman

Wilt u ook uw ervaring met Massagestudio Touch of Health delen? Laat het me weten, uw reactie wordt zeer op prijs gesteld!

    “Met het invullen van dit formulier geeft u Touch of Health Massagestudio Hellevoetsluis toestemming contact met u op te nemen. Uw gegevens worden veilig opgeslagen en niet gedeeld met derden.” 

    Iedereen verdient een Touch of Health! Kijk welke massage bij u past of neem contact op voor meer informatie, advies of om direct een afspraak te maken!