Annemieke Monster Massage Touch of Health Hellevoetsluis

Annemieke Monster

Gediplomeerd massage therapeut en sportmasseuse.

Mijn naam is Annemieke Monster, moeder van 2 geweldige dochters en al mijn hele leven bezig met bewegen en daarbij horend, het  goed onderhouden van mijn lichaam. Mijn grote passie was van jongs af aan ballet en ik heb als balletdanseres in verschillende gezelschappen gedanst. Helaas was ik genoodzaakt, door knie blessures en operaties afscheid te nemen van mijn droom. Omdat ik deze passie niet helemaal los wilde laten mijn drive terug te komen in de balletwereld maar dan in een verzorgende/ onderhoudende rol.

Ik ben dan ook begonnen met sportmassage maar merkte al snel dat ik meer kennis wilde en heb daarom ook de opleiding massagetherapie gedaan. Met deze opleidingen ben ik 8 jaar geleden gestart met mijn eigen massage studio en ondertussen ben ik massagelessen gaan geven aan de studenten van Codarts (mijn oude balletwereldje om zo nog een beetje verbonden te blijven).

Maar mijn interesse ging verder dan ballet en zodoende masseer en behandel ik met ontzettend veel plezier cliënten met verschillende (pijn)klachten in mijn studio. Als massagetherapeut heb ik meerdere manieren om pijnklachten te behandelen en te verhelpen. En door mezelf continu te blijven ontwikkelen kan ik steeds meer verschillende technieken toepassen. Zo heb ik onlangs de opleiding Trigger needling / Dry needling afgesloten.

Ik vind het geweldig om te zien hoe mensen, dankzij de juiste massage pijn vrij worden en zich beter in hun vel gaan voelen. Het zelfherstellendvermogen van ons lichaam is groot en heeft soms alleen een duwtje in de goede richting nodig. Dat duwtje wil ik graag geven.

Elke massage is weer anders, ik pas mij daarbij aan naar de persoon en zijn of haar klacht en verhaal en wat een lichaam mij verteld tijdens de massage en zo wordt iedere massage een geschenk voor het lichaam.

Over Touch of Health

Massagestudio Touch of Health te Hellevoetsluis staat voor vakkundigheid en kwaliteit en is een professionele en comfortabele massagestudio waar hygiëne en klantvriendelijkheid belangrijk zijn.

De massagetafel is elektrisch in hoogte verstelbaar waardoor het zeer gemakkelijk op en afstappen van de massagetafel is.

Ik werk met de producten van Toco Tholin een bekend merk in de para-medische wereld. Bij de ontspanningsmassages masseer ik met warme amandelolie waar ik etherische olie aan toevoeg omdat deze zo’n prachtige werking hebben.

Massagestudio Touch of Health Hellevoetsluis

Centrumgebouw van Resort Cittá Romana

Parkweg 1
3221 LV Hellevoetsluis

Annemieke Monster
06-53405944

info@massagestudiohellevoetsluis.nl